NautaDutilh: een wauw-project!

Het advocatenkantoor NautaDutilh Brussels wilde bij het verhuizen naar het energiezuinige gebouw Solaris haar manier van werken herzien. De nieuwe inrichting moest hen een hedendaags imago bezorgen terwijl er gekozen werd voor energiezuinige aanpak.

We zijn zeer tevreden. GLOBAL heeft de nodige ervaring om de noden snel in de praktijk om te zetten.

Thierry Van Dieren, Facility Manager NautaDutilh

Een lijn naar buiten

NautaDutilh wenste haar vakbekwaamheid te tonen, op de openbare ruimte gericht te blijven en de vertrouwelijkheid te behouden.

Technische eisen

De open ruimte moest beantwoorden aan alle normen inzake ergonomisch en akoestisch comfort.

Zeer korte deadline

GLOBAL moest een maximaal resultaat behalen met een beperkt budget en dit binnen een zeer korte tijdspanne.

Tijdloos ontwerpen

De secretariaatsfuncties werden gegroepeerd in pools, op strategische plaatsen en de advocaten behouden een privékantoor. Een training room, vergaderzalen, een receptie, een cafetaria en een centrale bibliotheek die naar de openbare ruimte gericht is, geven het geheel een mooie uitstraling.

etape 1 global nautadutilh

Een snelle uitvoering

Het project werd op 6 maanden gerealiseerd binnen de toegestane budgetten en deadlines, terwijl alle grote technische bijkomstigheden en wijzigingen die de klant tijdens de uitvoering van de werf wenste geïntegreerd werden.

etape 2 global nautadutilh

Een verzorgde esthetiek

Een licht resultaat

Deze nieuwe inrichting draagt bij het het intern overbrengen van een voldoening schenkend en geruststellend imago voor de cliënten van het kabinet.